Contactati-ne

TEL: +86-576-86089873
Fax: +86-576-85062320
E-mail:Sales@zjaike.com
Hangzhou fabrica: NO.7,22nd St., Xiasha, Hangzhou, Zhejiang
Taizhou fabrică: Yong'an Industry Zone, Taizhou, Zhejiang
 

Toaletă uscător de mână

1. automate touchless infraroşu, mai igienic

2. usucă termen 10-15s

3. cea mai bună acoperire turnate din oţel inoxidabil 304

4. LED Indicator

5. inteligenta de temperatură

AMAZON 2803A.png

Descriere


1. mare viteză:60m/s. temperatura aerului pentru uscator de mână toaletă: 20-40℃.

2.Usucă mâinile în termen de 10-12 secunde şi timpul de uscare este 66 % mai rapid decât uscatoare de mână convenţionale.

3. CE certificate şi promovează buna igiena:Nici o hârtie umedă prosoape si deseurilor de baie pentru bacteriilor să crească promoveaza un mediu sănătos în cazul în care vreodată parte uscător comerciale este folosit pentru muncă, restaurante, hoteluri, sali de sport, mall-uri, etc.

4. Vandal Proof de mână uscator:Din oţel inoxidabil lustruit-o bucată acoperi pentru protectie impotriva amprentelor digitale, rugina, uzurii, chips-uri şi daune.

 

Produs caracteristică


1.Dotate cu sistem de inducţie complet automat raze infraroşu şi tehnologia avansată chip controlate, are mai multe constante de performanţă şi efect control precis.

2. Cu romanul aspectul şi linii netede din cauza design profesional, stil de moda din cauza filmului ecran tehnologie şi duble de culoare de potrivire, se face cea mai bună combinaţie de individualizare şi moda stil.

3. Cu motor de mare viteză pentru tehince şi poliţiştilor împotriva vibraţii şi zgomot redus de design, este ridicat eficienta pentru este nevoie de doar 10-15 secunde să se usuce mainile.

4.Cu importate inox 304, este ferm, durabil, frumoasa si stralucitoare.

5.Are protectie multifunctional temperatura extrem de inalta, foarte lungi de timp şi super-mare curent, este mai sigur să utilizeze.

6.Locuri potrivite: cum ar fi hoteluri, cladiri de birouri, restaurante, alimentar plante, spitale, sali de sport, mall-uri etc.

 

Avantajele produsului


1. verde antibacteriene:Material antibacterian, ultimele randamentul mediu internaţionale.

2. durată lungă de viaţă:Peste 7-10 ani.

3. siguranță de performanţă:Supra-tensiune, supra-curent si supra-protecţie de încălzire.

 

Ambalare


Am pachet toate produsele, folosind materiale de ambalaje de calitate pentru a asigura transportul sigur. Ambalajul se efectuează sub supravegherea echipei noastre de experţi de ambalaj, care monitorizeaza fiecare activitate referitoare la acest proces.

 

Transport maritim


Taxele de transport sunt calculate la greutatea totală a tuturor elementelor din comanda dvs. Costul de transport percepute la momentul achiziţiei reprezintă o estimare mijloace standard de livrare cereri pentru Express Mail Service sau speciale de manipulare vor fi facturate separat bazate pe tarifele, plus un mic transport şi taxa de manipulare.


image001_副本.jpg

Hot Tags: toaletă mana, China, furnizori, producatori, fabrica, en-gros, oferta, Pret, Cumpar, personalizate, stoc, fabricate în China
Anchetă